Ei tuliaisia Porista

Karhut – Pyövelit 11-6 (1-0, 4-5, 6-1)

 

 

Liharekan matka vei lauantaiaamulla Poriin. Vastassa oli vakuuttavasti koko kauden esiintynyt Fbt Karhut. Pyöveleiden  nippu oli kovin ohkainen, mutta kaksi kenttää saatiin kuitenkin raapaistua kokoon. 

 

1.erä:

Pari minuuttia erää tahkottu ja pyörylä löytyi Törnströmin selän takaa. Komea ylivoimaosuma siirsi kotijengin johtoon. Loppuerä oli maaliton, vaikka paikkoja oli useita. Karhut sutivat pallon tyhjistä ohi ja Pyövelit hakkasivat päätään seinään Karhujen molarin kanssa. Pyövelit pääsivät myös ylivoimalle, kun kaksinkamppailun hävinnyt porilainen roikkui Riikosen jalassa kuin rakastunut neitsyt. Pyöveleiden ylivoima oli kuitenkin koko pelin hyvin laimeaa ja palloa ei kaivettu itämiehen takaa ylivoimien aikana. 

 

2.erä:

Toisessa erässä kuula alkoi löytää itseään verkosta jo kovaan tahtiin. Ensin Karhut menivät nopeasti 2-0 – johtoon, mutta Pyövelit vastasivat tähän heti seuranneessa vaihdossa. Hellsten tykitti Travantin antaman namin hytin yläpetiin. Maalihana oli auki ja Karhut veivät tuoppinsa ensin hanan alle. Erän kolmas maali ajassa 21.57 ja Karhut 3-1 – johtoon. Salonen kuitenkin herätteli Pyöveleiden toiveita, kun mies viimeisteli Kulmalan jätöstä takayläseen. Minuutin päästä oli sama kaksikko asialla, mutta nyt roolit olivat toisinpäin. Salonen katkoi vastustajan syötön, jatkoi pelivälineen Kulmalalle, jonka vihainen rannelaukaus upposi Östermanin kainalosta sisään. Näin hetkessä peli oli tasan. Tämän jälkeen molemmille jengeille tarjottiin ylivoimaa,  mutta kumpikaan ei tuottanut tulosta. Ajassa 32.43 Karhut onnistuivat riipimään itsensä taas johtoon, kun vaparissa unohtui yksi mesikämmen vapaaksi. Ja runsas minuutti eteenpäin ja Karhut kuohuivat jälleen maalin merkiksi, 5-3. Erän lopulla vierailijat nousivat kuitenkin tasoihin. Ensin Paju tinttasi Suden syötöstä vaparin häkkiin. Hento minuutti tuosta ja oli kauden toisen matsinsa pelanneen Karlssonin vuoro osua. Kulmala syötti Karlssonin hyvään vetopaikkaan ja näistä Jonas harvemmin missaa. Kiihkeissä 5-5 – lukemissa siirryttiin kopin puolelle. 

 

3.erä:

Karhut tulivat väkevästi kolmanteen erään ja käyttivät ainoastaan lukumääräisesti isomman rosterinsa hyväksi. Jo ajassa 48.28 peli oli 9-5 Karhujen osuttua neljästi kolmanteen erään. Pyövelit tekaisivat yhden lohdutusosuman tähän kohtaan, kun Karlsson taisteli itselleen Salosen toimistolätyn ja nosti boltsin rystyltä takayläkköön. Lopussa Travanti nappasi parikin jäähyä, joista toisen aikana Karhut iskivät loppulukemiksi 11-6. 

 

Pyöveleiden ottelut jatkuvat tulevana sunnuntaina, kun Turkuun vierailulle tulee Loimaan Leisku. Peli pelataan sunnuntaina 1.3. klo 18.00 alkaen Leaf Areenalla. 

Näyttökuva 2015-02-23 kello 13.54.46